A.Vogel Passiflora Rust En Balans 30 tabletten

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Passiflora Rust en Balans + Valeriaan + Magnesium bevat een krachtige combinatie van planten en mineralen: passiebloem, citroenmelisse, valeriaan, magnesium. Het draagt bij aan tot rust komen en ontspannen bij kortstondige stress, aan het behoud van een goede gemoedstoestand, aan de vermindering van vermoeidheid en aan een normale werking van het zenuwstelsel.

Het helpt snel, terwijl lichaam en geest wel fris en alert blijven.

Passagiersstress, nervositeit en spanning

Vandaag de dag is 1 op de 3 volwassenen elke week gestrest. 1 op de 4 volwassenen is elke dag gestrest. We zijn veel drukker met bijvoorbeeld werk, huishoudelijke taken of training. We hebben niet genoeg tijd om bepaalde professionele en persoonlijke taken uit te voeren.

Sommige mensen hebben financiële zorgen, een gevoel van onzekerheid of zijn perfectionistisch. Hetzelfde geldt in tijden van tijdelijke stress, zoals een examen of een bezoek aan de tandarts. Dit is uiteraard geen probleem op zich, zolang de belasting de capaciteit van het lichaam niet overschrijdt. Het is essentieel om de tijd te nemen om te ontspannen. Maar als de druk toeneemt, is het niet altijd gemakkelijk om de nodige ontspanning te vinden en het evenwicht te bewaren. In deze situaties is het een goed idee om een beetje hulp te vragen van de natuur.

Dankzij Passiflora Rust en Balans +Valeriaan + Magnesium kunt u zich snel ontspannen en tegelijkertijd alert en levendig blijven.

5 kalmerende planten en mineralen

Passiflora Rust en Balans bestaat uit 3 kalmerende planten en 2 mineralen:

  • Passiebloem: Zorgt voor rust en ontspanning in geval van stress en helpt om een goede gemoedstoestand te behouden.
  • Citroenmelisse: Zorgt voor ontspanning in geval van stress.
  • Valeriaan: Heeft een ontspannend effect.
  • Magnesium: Helpt bij het verminderen van vermoeidheid, bij een goed emotioneel evenwicht en bij het normaal functioneren van het zenuwstelsel, de botten en de spieren.
  • Zink: Draagt bij aan de goede werking van het immuunsysteem en de cognitieve functies.
Gebruik

Dosering en gebruik

2x daags 1 tablet met water innemen.

Samenstelling

Magnesiumcitraat (93,8 mg magnesium per tablet*); vulstoffen: cellulose, dicalciumfosfaat; bindmiddel: arabische gom; passiebloem (Passiflora incarnata L.) extract (39,6 mg per tablet); glansmiddel: magnesiumstearaat; verstevigingsmiddel: vernet cellulosegom; citroenmelisse (Melissa officinalis L.) extract (4,9 mg per tablet); echte valeriaan (Valeriana officinalis L.) extract (4,9 mg per tablet); zinkcitraat (0,8 mg zink per tablet**)

*187,6 mg magnesium per dagdosis of 50% van de Referentie-Inname

**1,6 mg zink per dagdosis of 16% van de Referentie-Inname

Indicatie

A.Vogel Passiflora Rust en Balans bevat een krachtigte combinatie van planten en mineralen.

Het draagt bij aan

- het tot rust komen (1) en ontspannen (1,2,3) bij kortstondige stress (1,2)

- het behoud van een goede gemoedstoestand (1,2)

- de vermindering van vermoeidheid (2,4)

- een normale werking van het zenuwstelsel (4).

(1) passiebloem, (2) citroenmelisse, (3) valeriaan, (4) magnesium

Contra indicatie
  • Niet geadviseerd tijdens de zwangerschap
  • Niet geadviseerd tijdens de borstvoeding
Gegevens
CNK3908001
FabrikantenA. Vogel
MerkenA. Vogel
Breedte37 mm
Lengte37 mm
Diepte93 mm