Lilouse Spray A/luis Neet Z/spoel. 100ml

Op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving
Elimineert luizen en neten, zonder insecticide of siliconen, in één enkele toepassing. Kan zonder spoelen gebruikt worden. Vanaf de leeftijd van 3 jaar - Aloë vera geur.
Gebruik

Breng TAG Lice Leave-In Lotion aan vochtig haar en masseer gedurende 5 minuten in de hoofdhuid om luizen en neten grondig te bedekken. Laat aan de lucht drogen of gebruik een haardroger. Kam de luizen (na 5 minuten) en de neten (na een uur) uit. Een spoeling of shampoo kan ook worden gebruikt om dode luizen en neten te verwijderen.

Samenstelling

Ontkalkt water, kalium kokoszouten van vetzuur, kokosolie, kaliumzouten, glycerine, parfum.

Indicatie

Anti-luizen & neten spray.

Gegevens
CNK4346474