Calorilight Caps 60 69055

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

CaloriLight is een hulpmiddel bij het afslanken voor lekkerbekken die hun lijn wensen te behouden en voor iedereen die regelmatig zakenlunches heeft of naar feestjes gaat. Dankzij de plantaardige actieve bestanddelen: 1. Worden vetten en suikers uit de voeding rechtstreeks opgenomen en sneller verwijderd 2. Wordt de opname van suikers en het opslaan van vetten vertraagd.

Gebruik

Neem 2 capsules in tijdens de maaltijd die u wenst te verlichten. In functie van de gestalte van de persoon en de samenstelling van de geplande maaltijd wordt aangeraden tot 4 capsules in één keer in te nemen met een maximum van 6 capsules per dag.

Samenstelling

INGREDIËNTEN (mg voor 6 capsules): cacaovezels (Theobroma cacao) (960), sinaasappelvezels (Citrus aurantium dulcis) (960), capsule [gelatine, voedingskleurstoffen (E171, E102, E132)], antiklontermiddelen (siliciumdioxide, magnesiumstearaat)

Indicatie

CaloriLight is een hulpmiddel bij het afslanken voor lekkerbekken die hun lijn wensen te behouden en voor iedereen die regelmatig zakenlunches heeft of naar feestjes gaat. De natuurlijke actieve bestanddelen laten u toe uw calorie-inname tijdens maaltijden onder controle te houden.

Contra indicatie

Niet gebruiken als u behandeld wordt voor een hoge bloeddruk. Stoppen met het product te gebruiken indien u zich onrustig of nerveus voelt.

Gegevens
CNK2086783
FabrikantenForté Pharma
MerkenForté Pharma
Breedte45 mm
Lengte110 mm
Diepte65 mm